Nu is het tijd om te investeren In gezondheidszorg ETF’s? -Yahoo News

bevolking zal steeds meer behoefte aan zorg van alle soorten. Gezondheidszorg infrastructuur in ontwikkelingslanden, worden snel gebouwd. Innovatie toont geen tekenen van stoppen, met het uitbreiden van pijpleidingen van nieuwe producten, medicijnen, apparaten en technologie. Ingrijpende veranderingen in gezondheidsbeleid en stijgt werkgelegenheid betekent dat meer mensen hebben dekking van de gezondheidszorg. Meer dekking betekent meer gebruik van gezondheidszorgdiensten op elk punt op het spectrum, van over-the-counter drugs aan gespecialiseerde thuiszorg en therapie. ETF’s zijn een kosten-efficiënte manier voor beleggers om te krijgen op elk van deze groei.

Grote gezondheid lanceert Sleepio, een slaap verbetering App voor iPhone en iPod touch – Yahoo Finance

“We zijn nu zien meer en meer van deze plannen verhuizen naar de commerciële markt in een grote weg,” zei Lois Uttley, directeur van de groep. “Onder de betaalbare Care Act, deze plannen worden geacht worden voor anticonceptie. Dus hebben ze om erachter te komen een manier om die naar hun ingeschreven clients, ondanks hun religieuze bezwaren tegen anticonceptie.” MergerWatch heeft zijn goed in de gaten hoe Fidelis zorg, een verzekeraar katholieke-eigendom dat dit jaar was het tweede meest populaire plan op de New York staat gezondheid exchange, reproductieve gezondheidsdiensten is behandeling. Fidelis heeft gearrangeerd voor een derde partij voor het bieden van women’s reproductieve gezondheidsdiensten, hoewel dat niet duidelijk op het plan website. In haar handboek voor zorgverleners verklaart Fidelis het “heeft gekozen niet aan te bieden van alle voortplanting en gezinsplanning diensten, met inbegrip van abortus, sterilisatie, alsmede kunstmatige contraceptie, als een standaard voordeel, noch te ontvangen premie dollar van de staat van New York voor dergelijke diensten.” In plaats daarvan, de onderneming lezen “informeert deze dezelfde leveranciers dat de staat New York van gezondheid Marketplace Unified IPA, LLC om de staat van New York van gezondheid marktplaats-gemandateerd gezinsplanningsdiensten, onafhankelijk van Fidelis zorg heeft goedgekeurd.” De online marktplaats ter wereld opereert in het kader het gezondheidsrecht, aanbieden van concurrerende plannen aan mensen die niet over het algemeen goedgekeurde werkgever gebaseerde dekking hebben. Een woordvoerster van Fidelis schreef in een e-mail dat gezondheid planleden niet zorgen te maken hoeft over het krijgen van speciale toegang aan de buiten verzekeraar omdat “het proces naadloos voor leden is.

Ambtenaren van de gezondheidsdienst: slechts een ‘kwestie van tijd ‘ voordat Enterovirus D68 hits Texas

“Een paar jaar geleden heb ik ontwikkeld slapeloosheid. Ondanks de sterke bewijzen achter praten therapieën zoals CBT, was alles wat mijn arts me zou geven slaappillen,”zei Peter Hames, CEO van grote gezondheid. “Mij trachten opwaarts zelf beheren een cursus van CBT met behulp van een boek geschreven door het slaap deskundige Professor Colin Espie. Binnen weken was mijn slapeloosheid genezen, vonken het idee te gebruiken technologie om deze bewijsmateriaal gebaseerde technieken meer toegankelijk en boeiende. Ik in verband met Professor Espie, en samen stichtten we grote gezondheid, met Sleepio als onze eerste product.” “Miljoenen mensen ervaren slaapproblemen–of die wordt in slaap vallen, blijven slapen of met de kwaliteit van hun slaap,” zei Professor Colin Espie. “Sleepio is een programma voor de verbetering van grond-brekende, klinisch bewezen digitale slaap die bewezen CBT technieken gebruikt om gebruikers te helpen met hardnekkige slaapproblemen.” De Sleepio App is gratis beschikbaar op de App opslag voor iPhone en iPod touch of op http://www.sleepio.com/iphone/download/.

Katholieke verzekeringsmaatschappijen bieden anticonceptie – CNN.com

Connect With Me: DENISON, Texas–Oklahoma werd onlangs genoemd de 12e staat in de natie waarin een ernstige respiratoire virus werd gevonden. Het is niet aangetroffen in Texas, maar lokale gezondheidsambtenaren zeggen dat het slechts een kwestie van tijd. Enterovirus D68 begint als een gewone verkoudheid, maar snel vordert naar iets veel erger. Het virus is gericht op kinderen–vooral die met een onderliggende respiratoire kwestie, zoals astma. Veel kinderen hebben gelegd op ventilatoren als hun lichaam het virus vecht. “Dus overwegende dat verkouden een loopneus, verstopte is, en je gewoon niet het gevoel te goed, wat dit virus vrij snel is het begint waardoor het moeilijk om te ademen,” zei Donna Glenn, directeur van infectiepreventie in Texoma Medical Center in Denison.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s